Chris Evans i Neill Blomkamps film Greenland

Chris Evans i Neill Blomkamps film Greenland

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 06:07 | Publicerad 14 maj 2018 kl. 12:05

Ska bli en katastrof-thriller.

Neill Blomkamp hade länge planer på att göra en Alien-film men det har han nu lagt på hyllan. I stället tar han sikte på en katastrof-thriller med Chris Evans i huvudrollen.

Den sydafrikanske regissören Neill Blomkamp är mannen bakom långfilmer som District 9, Chappie och Elysium. Hans annorlunda sci-fi-filmer har gjort honom till en mycket populär regissör. Hans plan var länge att ta sig an ett Alien-projekt med både Sigourney Weaver och Michael Biehn. Nu verkar dessa planer enligt Empire Online ha gått i stöpet och i stället tar Blomkamp sikte på ett annat projekt.

Greenland är en kommande katastroffilm som ska handla om en familj som försöker överleva en gigantisk kataklysm. Chris Evans är bekräftad för huvudrollen i denna film som beskrivs som en katastrof-thriller. Titeln hintar också på att ön Grönland på något sätt kan vara involverad.

Inspelningen väntas påbörja senare i år. Något officiellt premiärdatum är ännu inte bekräftat. Chris Evans är förstås aktuell just nu med Avengers: Infinity War som nyligen rapporterades som den mest inkomstbringande filmen i år.

Vad tror du om Chris Evans i en katastroffilm?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL