Sista trailern till Mamma Mia! Here We Go Again

Den allra sista trailern till Mamma Mia! Here We Go Again har släppts.

Konceptbild till "Mamma Mia 2" - bäst filmer 2018
Colin Firth, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried och Meryl Streep i Mamma Mia!. Foto: Universal Pictures

Uppföljaren till Mamma Mia! har premiär under sommaren och nu har den sista trailern till det musikaliska äventyret släppts.

Den första Mamma Mia!-filmen hade biopremiär 2008 och drog in över 600 miljoner dollar med en blygsam budget på 52 miljoner dollar. Nu är uppföljaren Mamma Mia! Here We Go Again snart här och den allra sista trailern har nu släppts till det musikaliska äventyret.

Rollistan i filmen är sig lik den gamla plus några nya tillskott. Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried och Dominic Cooper återvänder alla. Förutom den gamla rollistan medverkar också Cher, Andy Garcia, Lily James, Jeremy Irvine och Hugh Skinner.

Lily James ska spela Meryl Streeps karaktär som ung när hon träffade de yngre versionerna av Skarsgård, Brosnan och Firth. Låtar från ABBA är givetvis drivmotorn även i denna musikal. Några låtar som medverkade i första filmen verkar komma igen tillsammans med nya. Mamma Mia! Here We Go Again kommer på bio i Sverige den 20 juli.

Se den nya trailern här nedan:

Blir Mamma Mia! Here We Go Again lika trallvänlig som den första filmen?

About David Lindahl 515 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.