Rambo 5 är på gång

Sylvester Stallone skriver själv manuset.

Sylvester Stallone som Rambo i den senaste Rambo-filmen från 2008
Sylvester Stallone som John Rambo. Foto: Millennium Films

Sylvester Stallone vill än en gång axla rollen som John Rambo i en femte film. ”Rambo 5” letar finansiärer i Cannes.

Senast vi såg Vietnamveteranen John Rambo var 2008 då den fjärde filmen i serien släpptes, rätt och slätt kallad Rambo. Sen dess har nyheter och rykten florerat om huruvida den numera 71-årige Sylvester Stallone ska ta på sig bandanan igen.

Senast var 2014 då Rambo 5 uppgavs handla om dispyterna mellan Rambo och en mexikansk drogkartell som har kidnappat dottern till en av Rambos vänner.

Producent Avi Lerner uppger nu att Millennium Films letar efter finansiärer i Cannes till Rambo 5. Enligt Deadline är det Stallone själv som arbetar på manuset till filmen.

Än så länge finns inga uppgifter om vad filmer kommer att handla om. Millennium Films tidigare övervägande att ersätta Stallone med en annan skådespelare, på ett liknande sätt som James Bond, verkar nedlagda. Stallone uppges än en gång axla rollen som han spelade för första gången 1982.

Sylvester Stallone har själv bringat Expendables-filmerna till vita duken och har själv hintat om att en fjärde Expendables kan vara på gång.

Ser du fram emot en femte Rambo-film?

About Sebastian Hansson 89 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.