Nyheter på Amazon Prime Video i maj

Diablo Guardián och You Are Wanted till Amazon Prime Video.

Paulina Gaitán ligger på en bäddad säng.
Foto: Paulina Gaitán.

I maj tillkommer två internationella nyheter till Amazon Prime Video. Först ut är den rykande färska mexikanska serien Diablo Guardián, följt av en andra säsong av den hyllade tyska serien You Are Wanted

Diablo Guardián

Den 4 maj kommer den första mexikanska Prime Original-serien Diablo Guardián. Serien baseras på den prisbelönta novellen av Xavier Velascos med samma namn och berättar historien om Violetta, en ung kvinna som flyr sitt hemland Mexiko för att börja om på nytt i New York. Men flytten blir allt annat än vad hon föreställt sig, och hon får istället ett bryskt uppvaknande när pengarna tar slut och hon hamnar i den kriminella Nefastófeles våld. Diablo Guardián finns tillgänglig på flertalet språk och undertexter, bland annat engelska och spanska.

You Are Wanted (säsong 2)

Den 18 maj återvänder den hyllade tyska serien You Are Wanted med en andra säsong. Här får vi följa den unga hotellchefen och småbarnspappan Lukas Franke när han blir jagad av både Secret Serviceagenter och internationellt kriminella efter att ha kommit över ett gigantiskt datainsamlingsprogram.

Se hur Lukas på ett brutalt sätt rycks ur vardagen och tvingas till ett liv på rymmen, redo att ta sitt öde i egna händer. You are wanted finns tillgänglig på flertalet språk och undertexter, bland annat engelska och tyska.

Ser du fram emot det nya innehållet på Amazon Prime Video? Se också vår lista över årets bästa serier.

About Eric Diedrichs 664 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.