Taron Egerton som Robin Hood i ny fartfylld trailer

Snart är Sherwood-banditen tillbaka i ett nytt äventyr.

Taron Egerton i Robin Hood.
Taron Egerton i Robin Hood. Foto: Summit Entertainment

Mannen som tar från de rika och ger till de fattiga är snart tillbaka i en ny film. Taron Egerton och Jamie Foxx har huvudrollerna i den nya Robin Hood-filmen som nyligen släppt en trailer.

Historien om den laglöse britten Robin Hood har berättats på den vita duken många gånger förr. Från Errol Flynn i Robin Hoods äventyr år 1938 vars filmmusik var revolutionerande till Kevin Costner i Robin Hood: Prince of Thieves 1991. Ridley Scott och Russell Crowe samarbetade senast 2010 i filmen Robin Hood.

Nu är det dags igen för Sherwood-banditen att gestaltas på film. Taron Egerton spelar Robin Hood i en nya filmen. Bredvid honom är Jamie Foxx Lille John. En trailer har släppts till det nya fartfyllda äventyret där Robin Hood balanserar mellan att vara en bandit under dold identitet och en offentlig person. Allt samtidigt som han tillsammans med Lille John försöker störta den korrupta brittiska kronan.

I andra roller syns också Jamie Dornan som Will Scarlett och Eve Hewson som Maid Marion. Ben Mendelsohn spelar sheriffen av Nottingham och Paul Anderson är Guy of Gisborne.

Se den nya trailern här nedan:

Vad tror du om den nya Robin Hood?

About David Lindahl 512 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.