Salma Hayek får huvudrollen i ny komediserie

Londonbaserad tv-serie med Salma Hayek är på gång.

Salma Hayek.
Salma Hayek.

Mexikanskan Salma Hayek är mest känd för sina filmroller. Men framöver ska hon ha huvudrollen i en komediserie om internationell diplomati.

Salma Hayek slog igenom internationellt under mitten av 90-talet med filmer som DesperadoFrom Dusk till Dawn och Dogma. Hennes karriär har främst varit inriktad på filmer. Nu rapporterar Deadline att en komediserie håller på att utvecklas med Hayek i huvudrollen.

Paul Feig ska producera och regissera ett pilotavsnitt på ett manus från Patty Breen, som också skrivit tv-serien Divorce där Sarah Jessica Parker och Thomas Hade Church går igenom en bitter skilsmässa. Feig regisserade nyligen den nya Ghostbusters-filmen och inom tv-världen har han regisserat avsnitt från Nurse Jackie och även varit med och producerat rymdkomedin Other Space.

Den hittills inte namngivna komediserien ska ha Salma Hayek i huvudrollen och utspela sig i London. Hon ska spela en ambassadör i en värld av internationell diplomati.

Imagine Television håller just nu på att förhandla med Amazon Studios om en distributionsplattform. Något officiellt premiärdatum för tv-serien finns inte i nuläget.

För mer nya serier går det här att läsa om alla nya serier från 2018.

Vad tror du om Salma Hayek som huvudrollen i en komediserie?

About David Lindahl 515 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.