Annabelle 3 släpps nästa år

Den tredje Conjuring-spinoffen är bekräftad.

Dockan Annabelle.
Annabelle.

Nyligen gick Warner Bros ut med att en film i Conjuring-franchisen ska släppas nästa år. Nu har det bekräftats att det blir den tredje Annabelle filmen.

Conjuring-franchisen fortsätter att växa och består hittills av totalt fyra filmer, med två huvudproduktioner och två Annabelle-spinoffs. Totalt har de gemensamt dragit in 1.2 miljarder dollar i internationella biointäkter på en budget av 81 miljoner dollar. Det gör skräckfilmerna till en riktig framgångsmaskin som Warner Bros. vill fortsätta att utveckla.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att den film som var tänkt att släppas nästa år blir den tredje Annabelle-filmen. Gary Dauberman som skrev manus till de första två filmerna har nu fått lov att ta över regin i den tredje.

Förutom Annabelle är också spinoffen The Nun på gång där den otäcka nunnan från The Conjuring ska skrämmas i en egen produktion. Nyligen rapporterade vi om nya bilder som släppts till The Nun.

Tror du att den tredje Annabelle-filmen kan bli något?

About David Lindahl 450 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.