Wonder Woman 2 utspelar sig på 80-talet

Superhjältinnan ska röja runt på hockeyfrillans årtionde.

Gal Gadot i rollen som Wonder Woman
Gal Gadot som Wonder Woman. Foto: Warner Bros.

Uppföljaren till Wonder Woman har varit bekräftad sedan första filmen släpptes och nu meddelar regissören Patty Jenkins att handlingen ska utspela sig under 80-talet.

Wonder Woman släpptes för snart ett år sedan och blev direkt en framgångssaga. Internationellt drog den in över 800 miljoner dollar i biointäkter samtidigt som den också påverkade debatten om starka kvinnliga huvudkaraktärer i filmer.

En uppföljare har sedan tidigare varit bekräftad och nu rapporterar Screenrant att regissören Patty Jenkins har avslöjat att handlingen ska utspela sig under 80-talet. Den första filmen hade stort fokus på det första världskriget och därmed ska det nu ha gått mellan 60 – 70 år.

Förutom Gal Gadot har flera skådespelare bekräftats för handlingen. Kristen Wiig ska spela skurken Cheetah och Game of Thrones-skådespelaren Pedro Pascal ska också medverka. Chris Pine vars karaktär dog i slutet av första filmen ska också enligt uppgifter återvända. Hur är dock oklart och det är inte ens säkert att han spelar samma karaktär.

Vad tycker du om att Wonder Woman 2 ska utspela sig under 80-talet?

About David Lindahl 499 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.