Tully (2018) – Premiär 18/5

Charlize Theron som höggravid vid ett matbord med två barn i filmen Tully
Foto: Focus Features

Titel: Tully
Regi:
Jason Reitman
Manus: Diablo Cody
Medverkande: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass, Ron Livingston, Emily Haine m.fl.
Genre:
Komedi, Drama
Längd: 1 h 36
Premiär:
 18 maj 2018

Handling: Trebarnsmamman Marlos liv består av ständig brist på sömn, vardagstjafs, blöjbyten och amning. Pappan i familjen märker inte av att familjens behov helt har tagit sin frus liv. Som en lösning på situationen dyker nattnannyn Tully upp. Marlo och Tully finner varandra snabbt och de två blir oskiljaktiga.

 ”Tully” har premiär 18 maj 2018.

About Sebastian Hansson 147 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.