M (2018) – Premiär 11/5

En man håller en kvinna i filmen M
Foto: TriArt

Titel: M
Regi:
Sara Forestier
Manus: Sara Forestier
Medverkande: Jean-Pierre Léaud, Sara Forestier, Redouanne Harjane, Liv Andren m.fl.
Genre:
Drama
Språk: Franska
Längd: 1 h 50 min
Premiär:
 11 maj 2018

Handling: Vid en busshållplats möts Lila och Mo. De kunde inte varit mer olika: Han är livfull och pratsam medan hon har ett förlamande talfel. Han försörjer sig på illegala biltävlingar och hon förbereder sig för sitt examensprov. Deras motsatser leder till förälskelse, men Mo bär på en hemlighet som tynger honom.

”M” har premiär 11 maj 2018.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.