I Feel Pretty (2018) – Premiär 25/5

Amy Schumer sitter vid ett bord i komedin I Feel Pretty.
Foto: STXfilms

Titel:  I Feel Pretty
Regi:
Abby Kohn, Marc Silverstein
Manus: Abby Kohn, Marc Silverstein
Medverkande: Amy Schumer, Michelle Williams, Busy Philipps, Naomi Campbell m.fl.
Genre:
Komedi
Längd: 1 h 40 min
Premiär:
 25 maj 2018

Handling: Renee Bennett är trött på att inte kunna sticka ut jämfört med alla coola människor i New York. När hon en dag slår i huvudet vaknar hon upp och ser en helt annan tjej i spegeln: en snygg. Hennes självförtroende skjuter i taket. Det är bara det att i alla andras ögon ser hon precis likadan ut.

”I Feel Pretty” har premiär 25 maj 2018.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.