Ghostland – Premiär 4/5

Två rädda skådespelare från filmen GHostland
Foto: 5656 Films

Titel: Ghostland
Regi: Pascal Laugier
Manus: Pascal Laugier
Medverkande: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones, Taylor Hicks m.fl.
Genre: Skräck
Premiär: 4 maj 2018
Längd: 1 tim 31 min

Handling: Efter att en kvinna ärver ett hus av sin faster flyttar hon in där med sina döttrar. Under den första natten får de besök av otäcka inkräktare och mamman måste slåss för sina döttrars liv. När de sexton år senare återförenas i huset börjar märkliga saker att ske.

”Ghostland” har premiär 4 maj 2018

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.