Kyle Chandler i miniserien Moment 22

George Clooneys miniserie Moment 22 utökar rollistan med Kyle Chandler.

Kyle Chandler.
Kyle Chandler.

Sedan tidigare är det känt att Moment 22 ska bli miniserie och nu rapporteras det att skådespelaren Kyle Chandler ansluter sig till rollistan.

Moment 22 är historien om en amerikansk pilot i flygvapnet under andra världskriget som vill sluta flyga på grund av de livsfarliga uppdragen. Problemet är att för att sluta flyga måste en pilot bli förklarad galen. Och ingen galen människa skulle be om att få bli befriad från tjänst.

Det är sedan tidigare bekräftat att George Clooney tillsammans med streamingtjänsten Hulu ska göra en miniserie av historien. Nu rapporterar Empire Online att skådespelaren Kyle Chandler har blivit bekräftad för projektet. Chandler är kanske mest känd som rollen Eric Taylor i tv-serien Friday Night Lights och filmer som Argo och Super 8.

George Clooney själv ska medverka i serien och även Hugh Laurie kommer att spela en roll. Något officiellt premiärdatum är ännu oklart men serien ska släppas på Hulu.

Vad tror du om Kyle Chandler i Moment 22-miniserien?

 

About David Lindahl 499 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.