Melissa McCarthy gör actionkomedi om aliens

Med maken Ben Falcone ska Melissa McCarthy göra actionkomedin Super-Intelligence.

Skådespelerskan Melissa McCarthy.
Skådespelerskan Melissa McCarthy.

Melissa McCarthy spelar huvudrollen i den kommande actionkomedin Super-Intelligence där hon ska stöta på utomjordingar. Hennes make Ben Falcone ska regissera.

I hittills tre produktioner har Melissa McCarthy och hennes make Ben Falcone samarbetat: Tammy (2014), The Boss (2016) och den kommande Life of the Party. Samtliga produktioner utom The Boss har producerats tillsammans med New Line Cinema.

The Hollywood Reporter rapporterar att parets nästa film Super-Intelligence ska produceras av deras egna produktionsbolag On the Day i samarbete med New Line Cinema. Filmen ska bli en actionkomedi där Melissa McCarthy spelar huvudrollen Carol Peters, en före detta affärskvinna vars ärliga men inte tillfredsställande liv förändras helt när hon blir utvald av världens första artificiella intelligens. Syftet är att studera henne och jorden för att kanske ta över den.

Ben Falcone har regisserat samtliga av duons projekt och ska så även göra nu med Super-Intelligence. Manuset är skrivet av Steve Mallory som också författade deras film The Boss. Produktionen väntas påbörja i juli, men något officiellt premiärdatum är ännu inte bekräftat.

Melissa McCarthy arbetar också på gangsterdramat The Kitchen där hon bland annat kommer att spela mot Elizabeth Moss och Tiffany Haddish.

Vad tror du om Melissa McCarthy i kommande alien-rullen Super-Intelligence?

About David Lindahl 497 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.