Beyond the Clouds – Premiär 20/4

Beyond the Clouds.
Foto: Zee Studios

Titel: Beyond the Clouds
Regi: Majid Majidi
Manus: Mehran Kashani
Medverkande: Ishaan Khattar, Malavika Mohanan m.fl.
Genre: Drama
Premiär: 20 april 2018
Längd: 2 tim 11 min

Handling: I Mumbais slumområden livnär sig den unge Amir på droghandel. Efter ett polistillslag mot Amir tas hans syster Tara i fängelse och Amir måste kämpa för upprättelse för både sig själv och de runtomkring honom.

Beyond the Clouds” har premiär 20 april 2018

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.