Tredje mordet (2018)

Foto: Triart 

Titel: Tredje mordet
Regi: 
Hirokazu Koreeda
Originaltitel: Sandome no satsujin
Originalspråk: Japanska
Medverkande: Masaharu Fukuyama, Yakusho Koji, Hirose Suzu m.fl.
Genre: 
Action
Längd: 2 h 5 min
Premiär:
 27 april 2018

Handling: Den redan dömde mördaren Misumi står inför rätta för ännu ett brutalt rånmord där en fällande dom betyder dödsstraff. Den framgångsrike advokaten Shigemori kallas in trots låga vinstchanser. Men något står inte rätt till och Misumi  brott börjar ifrågasättas.

”Tredje mordet” har premiär 27 april 2018.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.