Love and bullets (2018)

Foto: Rai Cinema

Titel: Love and bullets
Regi: 
 Antonio Manetti, Marco Manetti
Manus: Matthew Stone, Anthony Tambakis
Medverkande: Claudia Gerini, Carlo Buccirosso, Serena Rossi m.fl.
Originaltitel: Amore e malavita
Originalspråk: Italienska
Genre: Deckare
Längd: 2 h 13 min
Premiär:
 22 april 2018

Handling: Ciro och Rosario arbetar tillsammans för Camorrabossen Don Vincenzo i Neapel. En kväll råkar sjuksköterskan Fatima bevittna något hon inte skulle sett och Don Vincenzo ger därför Ciro i uppdrag att döda henne. Det visar sig att de två känner varandra sen tidigare och gammal kärlek blommar upp igen.

”Love and bullets” har premiär 22 april 2018
About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.