Game of Thrones säsong 1 snart i 4K

Om ett par månader kommer ”Game of Thrones” säsong 1 i 4k-utgåva.

Ensemblen i Game of Thrones
Foto: HBO

I ett pressmeddelande går HBO ut med att den första säsongen av deras mest påkostade serie någonsin, ”Game of Thrones”, till sommaren släpps i 4k-utgåva. Det är över 600 minuter av den kritikerrosade serien du kommer att kunna se i slående klarhet.

Inte har vi väl glömt hur bra den första säsongen av Game of Thrones är. Här sätts premissen upp och de svettiga intrigerna inleds med träffsäkerhet, inramat i ett visuellt magnum opus. I tillägg utöver de 10 avsnitten du kommer att kunna se i bättre kvalité än någonsin, innehåller utgåvan även timmar av bonusmaterial.

Bonusmaterialet till 4k-utgåvan av ”Game of Thrones” säsong 1 består av spännande bakom kulisserna-material, ljudkommentarer och mycket mer. HBO:s mastodontserie är den mest Emmy-belönade dramaserien någonsin, med 38 vinster.

4k-utgåvan släpps 4:e juni. Är det inte dags att återuppleva de varma och kalla nätterna i Westeros inför sagans annalkande slut? 

TIPS: Filmtopp sammanställer de bästa serierna de senaste åren. Spana in dem här!

About Axel Diedrichs 652 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.