Kevin Bacon och David Koepp gör ny thriller

”You Should Have Left” är David Koepps och Kevin Bacon andra skräckthriller.

Kevin Bacon är klar för en roll i David Koepps övernaturliga skräckthriller ”You Should Have Left”. Duon har tidigare arbetat med varandra i thrillern ”Stir of Echo”, som David Koepp skrev manus till.

Blumhouse teamet är kända för att attrahera relativt stora skådespelare med sina skräckfilmer och thrillers även om de har förhållandevis låg budget. Kevin Bacon och David Koepp har arbetat med varandra tidigare i den framgångsrika Stir Of Echoes, som Koepp skrev manus till. Nu ska de jobba med varandra igen i filmen You Should Have Left, som Koepp denna gången ska skriva och regissera.

Det var Bacon som hittade Daniel Kehlmanns bok och presenterade den för Koepp. Nu har Jason Blum produktionbolag gått med på att filmatisera materialet.

Historien är väldigt lik The Shining och kommer handla om en familj: mamma, pappa och dotter, som bestämmer sig för att flytta till ett isolerat hus så att pappan i familjen kan fortsätta skriva på sitt manus ostört.

Vad tror du om en ny thriller med Baccon och Koepp?

About Kristian Andersson 1044 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.