Moonlight stjärnan Ashton Sanders i en ny huvudroll.

Ashton Sanders är just nu i förhandlingar om att ha en huvudroll i filmen ”Native Son”.

Ashton Sanders spelade tonåringen Chiron, i Moonlight som vann Oscar för Bästa Film 2016. Nu är han i förhandlingar om att spela huvudrollen Bigger Tomas i ”Native Son”. Filmen baseras på en bok med samma titel, skriven utav Richard Wright under 40-talet.

Skådespelaren Nick Robinson som haft roller i Jurassic World och Love Simon är likaså han i förhandlingar om att vara med i Native son. Andra skådespelare som redan har en roll är Margaret Qualley, KiKi Layne och Bill Camp.

Filmen kommer att följa en tjugoårig afrikansk pojk och hans liv i de fattiga områdena i Chicago under 1930-talet.

Produktionsbolaget N24 har redan lagt beslag på Pulitzer-vinnande manusförfattaren Suzan-Lori Parks, som kommer skriva manus filmens berättelseDu bör också känna till att Native Son kanske inte blir filmen officiella titel, just nu är projektet alltså tillsvidare döpt efter boken det baseras på.

Vill du se ”Moonlight”-stjärnan Ashton Sanders i ”Native Son”?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.