X-Men: Dark Phoenix kommer bli mer emotionellt laddad

Är du en av de som tycker X-Men satsar mer på det visuella än själva handlingen? Det blir ändring på det nu.

Det som väldigt många har klagat på angående den senaste X-Men: Apocalypse filmen är att bolaget mer har satsat på det bombastiska och det visuella istället för att lägga krut på själva handlingen och skådespelarna.

Tye Sheridan, som spelar Scott Summers (Cyclops) i X-Men, berättar nu att större fokus satsats på handling och karaktärer.

Tye Sheridan berättar följande:

Jean goes crazy in the movie. Well, Cyclops doesn’t think she’s going crazy – Cyclops just thinks she’s gotta work some stuff out. It’s interesting, the drama in the movie. We treated this movie as much more of a drama versus a superhero film.

Redan i december gick också Jennifer Lawrence ut med att den nya X-Men filmen kommer innehålla fantastiska actionscener. Men det fantastiska i denna nya X-Men: Dark Phoenix är just det emotionella den kommer att innehålla. Är du sugen på att se fler bilder till nya X-Men, se dem här.

X-Men: Dark Phoenix har premiär 2 november 2018. Är du sugen på en ny X-Men?

About Kristian Andersson 1044 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.