Ny trailer till Den blomstertid nu kommer

En mystisk och spännande trailer till en unik svensk film.

Poster till Den blomstertid nu kommer

Premiär den 20/6

Nu har det släppts en ny trailer till filmkollektivet Crazy Pictures efterlängtade debutlångfilm ”Den blomstertid nu kommer”. Trailer tyder på en spännande och mystisk upplevelse utöver det vanliga.

Den blomstertid nu kommer är filmkollektivet Crazy Pictures första riktiga långfilm. Crazy Pictures blev välkända bland annat genom sin serie Poesi för fiskar på YouTube och nu är det dags att prova framgångarna på bioduken. Vad som utmärker detta projekt är att filmen finansierades på Kickstarter där den samlade in dubbelt så mycket pengar som det bads om. Läs mer om detta i vår intervju med Crazy Pictures.

Dessutom behandlar filmen något så ovanligt som ett Sverige under attack (i den första trailern dick vi bland annat se riksdagshuset i Stockholm sprängas). Handlingen kretsar kring Alex (Christoffer Nordenrot), som tvingas åka tillbaka till sin barndomsby. Där måste han försonas med sin far och ungdomskärlek medan de kämpar för att överleva. Riktigt spännande och en lite annorlunda premiss för ett kollektiv som mest gjort komedi.

Nedanför kan du se den nya trailern:

Vad tror du om Den blomstertid nu kommer?

About Eric Diedrichs 736 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.