The Strangers: Prey at Night (2018)

Foto: Aviron Pictures
Rogue

Titel: The Strangers: Prey at Night (2018)
Biopremiär: 23 mars
Genre: Drama
Speltid: ?
Originalspråk: Engelska
Skådespelare:  Christina Hendricks, Martin Henderson, Bailee Madison and Lewis Pullman m.fl.
Regi: Johannes Roberts

Handling: När en familj anländer till en campingplats för att hälsa på några släktingar finner de platsen öde. Under natten börjar därefter tre maskerade psykopater att terrorisera dem. En kamp på liv och död tar sin början. Uppföljare till skräckfilmen The Strangers från 2008.

”The Strangers: Prey at Night” har premiär 23 mars
About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.