Ready Player One (2018)

Titel: Ready Player One (2018)
Biopremiär: 28 mars
Genre: Drama
Speltid: ?
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Hannah John-Kamen, Mark Rylance, T.J. Miller m.fl.
Regi: Steven Spielberg

Handling: Steven Spielberg är tillbaka med en framtidsfilm där mänskligheten befinner sig på randen till en kollaps. Via det digitala universumet OASIS söker människor tillflykt från sin gråa vardag. När dess skapare dör och en stor belöning utlovas börjar en vild jakt efter de digitala ledtrådarna som finns gömda inuti den digitala verkligheten. Den unge Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen, något som visar sig vara betydligt farligare än han kunnat ana.

”Ready Player One” har premiär 23 mars

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.