Grottmannen Dug (2018)

Foto: StudioCanal 

Titel: Grottmannen Dug (2018)
Biopremiär: 23 mars
Genre: Komedi, Familj
Speltid: 1 timme 29 minuter
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Daniel Norberg, Happy Jankell, Oscar Zia m.fl.
Regi: Nick Park

Handling: När onde bronsåldersmannen Lord Nooth attackerar måste grottmänniskan Dug ta upp kampen för att försvara sitt hem. Tillsammans med sin vän Hognob måste de infiltrera Lord Nooths bronsåldersstad. Grottmannen Dug kommer från skaparna av Fåret Shaun, Wallace & Gromit och Flykten från hönsgården.

”Grottmannen Dug” har premiär 23 mars.

About Sebastian Hansson 147 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.