Call Me by Your Name 2 blir troligtvis verklighet

Regissören bakom originalfilmen hintar om Call Me by Your Name 2.

Var du uppe under natten den 5 mars och såg årets Oscars gala har du nog koll på att filmen Call Me by Your Name var nominerad till fyra Oscars och tog hem en för bästa manus. Missade du Oscargalan så kan du se vinnarna här.

Det var för tidningen USA Tody regissören Luca Guadagnio berättade om sina tankar kring en uppföljare utav Call Me By Your Namne. Filmen är baserad på författaren Andre Aciman bok, Guadagnio berättar att han åter igen kommer sammarbeta med författaren Aciman på denna uppföljare.

Regissören berättar följande:

Jag bollar redan berättelsen med André Aciman, och den kommer att äga rum fem eller sex år senare. Det kommer att bli en ny film, en annorlunda ton… de kommer att resa runt jorden.

Båda skådespelarna Armie Hammer och Timothee Chalamet förväntas återkomma i denna uppföljare. Filmen kommer åter igen handla om paret Oliver och Elio fast alltså några år fram i tiden.

Regissören säger också att manuset måste bli klart innan de kan spekulera kring premiärdatum.

Vill du se ”Call Me By Your Name 2”?

About Kristian Andersson 1172 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.