Jared Leto i dansk-regisserad Netflixfilm

Skådespelaren regisseras av den danske filmskaparen Martin Zandvliet.

Nu har det släppts en trailer till Jared Letos nya film ”The Outsider”, som regisseras av den danske filmskapren Martin Zandvliet. ”The Outsider” har premiär på Netflix den 9 mars.

Filmskaparen Martin Zandvliet släppte 2015 Oscarsnominerade Land of Mine. Filmen var ett krigsdrama om en grupp tyska ungdomssoldater som tvingas leta minor längs den Danska kusten efter andra världskrigets slut. Filmen gjorde stora framgångar hos kritikerkåren och är med på vår lista över de bästa filmerna från 2015.

Nu släpps den fjärde filmen av regissör Zandvilet, som också är hans första engelskspråkiga. I den Netflix-producerade thrillern ser vi den talangfulle skådespelaren Jared Leto.

Från början var det tänkt att Michael Fassbender skulle ha haft huvudrollen och att svenske Daniel Espinosa skulle stå bakom kameran. Därefter gick projektet över till Tom Hardy och Takashi Miike, men så blev det inte heller.

The Outsider handlar om en amerikansk soldat, som under andra världskriget frisläpps från ett japanskt fängelse med hjälp av sin cellkamrat, som tillhör Yakuzan. Därefter måste han återbetala sin skuld till Yakuzan på ett sätt som tvingar honom att röra sig i den kriminella världen.

Här nedan kan du se en trailer:

Här kan du också se den första postern:

Vad tror du om The Outsider?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.