”Deleted scene” från Justice Leauge ger svar om mytisk dräkt

Ny ”deleted scene” avslöjar att den omtalade dräkten hade en plats i Justice Leauge.

Superman och hans svarta dräkt som ryktades vara med i Justice Leauge.

Innan premiären av Justice Leauge i höstas cirkulerade det rykten om att Supermans svarta superdräkt från serietidningarna skulle göra ett framträdande i filmen. Dessvärre blev det inte så, men en ny ”deleted scene” visar att dräkten faktiskt fanns där vid ett tillfälle. Strax efter Supermans återuppståndelse undersöker han en kraschad kryptonisk farkost när dräkten plötsligt uppenbarar sig.

Se klippet nedan!

Som de flesta vet genomgick Justice League flera större omtagningar efter att den ursprungliga regissören Zack Snyder ersatts av Joss Whedon. Rykten har sagt att i originalversionens slut bar Superman just den dräkten, men att det ändrades under omtagningarna.


Tror du regissörsbytet förstörde Justice Leauge? Kommentera!

About Oscar Vilhelmsson 160 Articles
Jag studerar filmvetenskap på Lunds Universitet och älskar att hitta nya guldkorn inom alla olika genres. Tar gärna emot tips på mindre kända verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.