Dwayne Johnson i ny actionfilm

Dwayne Johnson har gått med på att göra en ny actionkomedi betitlad ”Red Notice”.

dwayne johnson actionfilm

Detta år kommer vi antagligen att få se samarbeten mellan Dwayne Johnson och regissören Rawson Marshall Thurber, som bland annat gjort den kommande filmen Skyscraper tillsammans. Skådespelaren Dwayne Johnson och regissören Rawson Marshall Thurber har redan spånat på en ny film, som kommer få namnet Red Notice.

Regissören Rawson Marshall kommer att skriva manus och regissera filmen. Johnson kommer spela en superagent och ha en rejäl antagonist emot sig. Än så länge vet vi inte så mycket mer, filmen är fortfarande i ett tidigt utvecklingsstadie.

Flera stora produktionsbolag slåss om vem som kommer vinna kontraktet om att få göra den nya filmen; det är filmbolag som Paramount, Sony och Universal.

Dwayne Johnson är minst sagt en populär skådespelare vars filmer genererar stora inkomster. Senast gjorde Jumaji: Welcome To The Jungle en inkomst på 859 miljoner dollar. Här kan du också läsa att han kanske är aktuell i Suicide Squad 2.

Här nedan kan du se den senaste trailern till Johnson och Thurbers annalkande rulle: 

Vad tycker du om Dwayne som skådespelare?

About Kristian Andersson 1051 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.