Jordan Peele överväger en Get Out 2

Efter framgångarna med Get Out har regissören Jordan Peele redan börjat spekulera om en uppföljare vore möjligt.

Bild från Get Out.
Foto: Universal Pictures.

Get Out tog världen med storm i våras och spelade enligt Box Office Mojo in över 250 miljoner dollar på en budget av knappt 5. Den nominerades till Golden Globes och inväntar Oscarsgalan där den bland annat tävlar i kategorierna bästa film och manlig skådespelare i huvudroll. Även vi på Filmtopp har tokhyllat filmen och vår recension kan du läsa här.

Regissören Jordan Peele har själv ställt upp på mycket intervjuer och berättat om vilket följe filmen redan fått. Diskussioner om en potentiell uppföljare har redan börjat väckas och enligt ScreenRant sade bland annat Peele såhär om den saken:

”I can tell you I will definitely seriously consider it. I love that universe and I feel like there is more story to tell. I don’t know what it is now, but there are some loose ends.”

Uppföljare till tokhyllade filmer har inte historiskt sett alltid visat sig vara ett givet recept på framgång. Men Jordan Peeles engagemang för sin egen värld kan vara en avgörande faktor för en potentiell Get Out 2.

Vad tycker om en uppföljare till Get Out?

About David Lindahl 499 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.