Insyriated (2018)

Premiärdatum: 16 feb 2018
Originaltitel: Insyriated
Regi: Philippe van Leeuw
Med: Hiam Abbas, Diamand Abboud,Juliette Navis, Mohsen Abbas m.fl.
Genre: Drama
Speltid: 1 tim 25 min
Åldersgräns: 15 år

Handling: Trebarnsmamman Oum Yazan gör sitt bästa för att skydda sin familj och några grannar i sin lägenhet i Damaskus. Utanför härjar krig och inne lägenheten ökar intensiteten när en två män bryter sig in.

Insyriated” har premiär 16 februari 2018.
About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.