Game Night (2018)

Premiärdatum: 28 feb 2018
Originaltitel: Game Night
Regi: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Med: Rachel Mcadams, Jason Bateman, Jesse Plemons, Kyle Chandler, Billy Magnussen m.fl.
Genre: Komedi, Action
Speltid: 1 tim 40 min
Åldersgräns: ?

Handling: Under en spelkväll där temat är mordgåta spårar det ur för Max och Annie. Plötsligt blir Max bror kidnappad och till en början tror de att allt är en del av spelet, men ju längre kvällen pågår desto mer övertygade blir de att så inte är fallet.

”Game Night” har premiär 28 februari 2018.

About Sebastian Hansson 149 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.