Den of thieves (2018)

Premiärdatum: 23 feb 2018
Originaltitel: Den of thieves
Regi: Christian Gudegast
Med: Gerard Butler, Jordan Bridges,Pablo Schreiber, Evan Jones, 50 Cent m.fl.
Genre: Action, Deckare, Drama
Speltid: 1 tim 40 min
Åldersgräns: ?

Handling: Den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin. När Los Angeles specialdivision mot bankrån får höras talas om det här anlitar deras ledare, Big Nick, en av Merrimens underhuggare till att bli informatör. Kommer de lyckas stoppa rånet?

”Den of thievs” har premiär 23 februari 2018.
About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.