TRAILER: Solo: A Star Wars Story (2018)

Trailern till nästa Star Wars-film är äntligen här – ”Solo: A Star Wars Story” har premiär i början av sommaren.

Besättningen i Star Wars-filmen om Han Solo

Under årets Superbowl, där Philadelphia Eagles gick hem som vinnare, hade en trailer till nästa Star Wars-film premiär. Det är till filmen om Han Solo – Solo: A Star Wars Story – som Disney nu gett oss sin första förhandsvisning. Trailern har funnits uppe i åtta timmar på YouTube och redan lirat hem över 2,3 miljoner visningar.

På sociala medier är det främst positiva kommentarer om filmen. Fans älskar den old school-look Millenium Falcon här har. Den spontana känslan verkar vara att det är riktigt bra att de ger Han Solos älsklingsskepp en puts inför en film där det förmodligen kommer att få mer fokus än någonsin.

Vad gäller handlingen får vi vanligtvis reda på den i samband med att prologtexten rullar igång på premiären. Men i Solo-filmen vet vi redan nu ovanligt mycket om dess plot: Ett uppdrag leder Han Solo till en mörk och kriminell undervärld där han träffar sin framtida andrapilot, Chewbacca, och Lando Calrissian. Allt detta flera år innan Han Solo ansluter sig till rebellernas styrka.

Spana in den rykande färska trailern här! Tror du att filmen kan bli en av de bästa Star Wars-filmerna?

25:e maj får vi se filmen. Känner du Star Wars-febern komma krypandes inunder skinnet?

About Axel Diedrichs 715 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.