Tävling: Vi lottar ut biljetter till Russell Brands show ”RE:BIRTH” i Stockholm

I Russell Brands nya ståupp-show får vi se en Brand som de flesta av oss aldrig har sett eller hört tidigare. Från att tidigare balanserat på – och ofta klivit över – gränser verkar det faktum att ha fyllt 40, gift sig och blivit pappa ha lugnat honom och gett honom en annan syn på saker. Han är fortfarande stor i orden och besatt av sex och metafysik men det är en lite mer sansad och lite mindre självbelåten Russell Brand vi får se i showen.

Engelske TV-kändisen och komikern Russell Brand började sin karriär som ståupp-komiker för nästan tjugo år sedan. Han har varit programledare på TV, haft en egen TV-show, huvudroller på film och gett ut böcker, men är också ökänd för sin förmåga att hamna på löpsedlar. Brand har fått sparken från MTV och BBC, blivit deporterad från Japan, gift sig med och skilt sig från Katy Perry, missbrukat sex och heroin och gjort kontroversiella uttalanden i kultur- och politikfrågor.

RE:BIRTH-turnén som hade premiär i Storbritannien i våras hyllas i brittisk press. Den fick 4 av 5 stjärnor i Evening Standard som skrev ”hugely enjoyable show” och iNews skrev ”Hallelujah, he’s back to what he does best”. Liverpool Echo beskrev showen som ”Russell Brand delivers riotous laughter at every turn… Russell Brand produced a breathless, funny and riotous performance”.

Den nye Russell Brand är fortfarande pretentiös och arrogant men också glad och vänlig och lätt att tycka om.

Den 17/2 kl 19:30 kommer showen till Stockholm Waterfront Congress Centre & i samarbete med arrangören Shownight lottar vi på Filmtopp.se ut 3 x 2 biljetter.  Svara på våra två frågor nedan och uppge din mejladress sån är du med i utlottningen. Tävlingen pågår mellan 4/2-10/2. Vinnarna kontaktas på mejl och presenteras här.

Vad heter denna filmen som Russell Brand och Jonah Hill spelar tillsammans i?
Arthur
Get Him to the Greek
Dumpad

Rätt!

Fel!

Russel Brand gjorde rösten åt figuren Creek i denna film vars titel vi söker?
Dumma Mej 2
Hopp
Trolls

Rätt!

Fel!

Dela detta quiz för att visa ditt resultat!

Ange dina uppgifter för att tävla

Russell Brand

Jag fick %%score%% av %%total%%!

%%description%%

%%description%%

Loading...

About Sebastian Håkansson 398 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.