A.P. Bio (2018)

Premiärdatum (säsong 1): 1 februari 2018
Distributör: HBO Nordic
Originaltitel: A.P. Bio
Skapare: Seth Meyers, Mike O’Brien och Lorne Michaels
Med: Justice Smith, Maria Bello,Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford m.fl.
Genre: Komedi
Speltid: 22 min x 4

Handling: Jack Griffin är en filosof som förlorar sitt drömjobb. Istället får han jobb på Whitlock High School där han ska undervisa en klass ambitiösa elever i avancerad naturvetenskap. Hans plan är använda eleverna för att påverka rektorn för att hämnas på sin ärkefiende som tog hans drömjobb.

”A.P. Bio” (säsong 1) har premiär på HBO Nordic 1 februari 2018.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.