Wonder (2018)

Foto: Lionsgate

Premiärdatum: 23 feb 2018
Originaltitel: Wonder
Regi: Stephen Chbosky
Med: Jacob Tremblay, Julia Roberts,Owen Wilson, Mandy Patinkin, Daveed Diggs m.fl.
Genre: Drama
Speltid: 1 tim 53 min
Åldersgräns: Barntillåten

Handling: Wonder är filmatiseringen av bästsäljaren av R. J. Palacio och handlar om August Pullman som ska börja femteklass. På grund av sin ansiktsdeformation upplever han svårigheter att passa in men hans glädje och personlighet visar alla runtomkring honom att det är insidan som räknas.

Wonder” har premiär 23 februari 2018.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.