Phantom Thread (2018)

En man ler - bästa filmer 2018

 

Premiärdatum: 23 feb 2018
Originaltitel: Phantom Thread
Regi: Paul Thomas Anderson
Med: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Camilla Rutherford, Vicky Krieps, Jane Perry m.fl.
Genre: Drama
Speltid: 2 tim 10 min
Åldersgräns: ?

Handling: Klänningsmakaren Reynolds Woodcock och hans syster Cyril arbetade på 50-talet med att sy upp kungligheter, filmstjärnorn och andra personer från samhällets toppskikt. Allt förändras när Woodcock stöter på den viljestarka Alma som både blir inspirationskälla och älskarinna. Sakta men säkert börjar kärleken skapa sprickor i deras liv.

”Phantom Thread” har premiär 23 februari 2018.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.