Every Day (2018)

Foto: Orion Pictures

Premiärdatum: 23 feb 2018
Originaltitel: Every Day
Regi: Michael Sucsy
Med: Justice Smith, Maria Bello,Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford m.fl.
Genre: Drama, Romantik
Speltid: 1 tim 35 min
Åldersgräns: ?

Handling: Karaktären ”A” vaknar varje dag upp i en ny kropp. Hen vet inte varför men det har alltid varit så. En dag möter hen 16-åriga Rhiannon och de båda förälskas i varandra. De måste nu försöka hitta ett sätt att vara tillsammans trots att A försvinner varje natt och dyker upp i en ny kropp morgonen därpå. Every Day är baserad på bästsäljaren ”Jag, En” av David Levithans.

”Every Day” har premiär 23 februari 2018.

About Sebastian Hansson 147 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.