Black Panther (2018)

Premiärdatum: 14 feb 2018
Originaltitel: Black Panther
Regi: Ryan Coogler
Med: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Forrest Whitaker m.fl.
Genre: Action, Äventyr, Sci-Fi
Speltid: 2 tim 13 min
Åldersgräns: 15 år

Handling: Kronprinsen T’Challa Wakanda återvänder hem till Wakanda efter händelserna i Marvel-filmen Captain America: Civil War. När en gammal fiende reser sig måste han åter igen axla rollen som Black Panther för att skydda sitt rike.

”Black Panther” har premiär 14 februari 2018.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.