Uppföljare till ”The Shining” på gång!

Filmen baseras på 2013-års roman ”Doctor Sleep” skriven av Stephen King

Jack Nicholson från Shining

Den ikoniska skräckfilmen The Shining från 1980 får en uppföljare! Filmen kommer att baseras på Stephen Kings Doctor Sleep, roman-uppföljaren till The Shining. Vi har dessutom nyheter om vem som regisserar!

Stephen King har återigen blivit hetaste modet i filmvärlden. Nyinspelningen av It blev en dundersuccé och spelade in över $700 miljoner. Hollywoodmaskinen är givetvis inte sena på bollen och nu blir det en uppföljare till The Shining, döpt till Doctor Sleep.

King skrev själv uppföljaren i romanform 2013. I den får vi följa Danny Torrence, gravt traumatiserad efter vistelsen på Overlook Hotel. Givetvis väntar det mer våld, elände och skräck bakom varje hörn.

Produktionsbolaget Warner Bros. har ännu fler nyheter att bjuda på! Valet av filmens regissör är redan färdigt och det blir Mike Flanagan (Oculus) vi kommer att få se bakom kameran till denna uppföljare.

Ser du fram emot Doctor Sleep?

About Fredrik Edström 237 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.