Ny trailer till Mamma Mia! Here We Go Again

Den nya Mamma Mia-trailern bjuder på sång och dans.

Ensemblen i Mamma Mia

Tio år efter succéfilmen ”Mamma Mia! The Movie” är det i juli dags för ”Mamma Mia! Here We Go Again” att komma till de svenska biograferna. Alldeles nyligen har det släppts en ny trailer.

Mamma Mia! The Movie tog hela landet med storm sommaren 2008 och drygt 1,9 miljoner personer har sett den på bio i Sverige. 20 juli i år är det dags att återvända till Grekland och återse både gamla såväl som nya bekantskaper, allt ackompanjerat av ny musik baserad på ABBAs låtar.

Vi återser Oscarsvinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Oscarsvinnaren Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James axlar huvudrollen som unga Donna. För fler kommande biofilmer, se vår lista med tips på nya filmer.

Vad tror du om Mamma Mia! Here We Go Again?

About Eric Diedrichs 664 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.