Meryl Streep ansluter till Big Little Lies säsong 2

Vi kommer få se en riktig skådespelargigant i Big Little Lies säsong två.

Publiksuccén Big Little Lies trollband HBO: Nordics glada tittare i år. Idag får den redan stjärnspäckade ensemblen förstärkning av ingen mindre än Meryl Streep.

Big Little Lies är redan en tungviktare i serievärlden. Med stjärnor som Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Alexander Skarsgård i spetsen lider inte dramaserien brist på skådespelartalang. Idag har vi en, måhända lite oväntad, överraskning gällande ensemblen i säsong två.

Det är ingen mindre än den flerfaldigt Oscarsbelönade (och även i år nominerad) Meryl Streep som anslutit sig till skådespelar-truppen.

Streep kommer iklä sig rollen som Alexander Skarsgårds karaktärs mor vid namn Mary Louise Wright. Big Little Lies vann hela åtta Emmys 2017 och var nominerad till sexton. Ensemblen från första säsongen förväntas återvända, men än så länge är det bara Witherspoon och Kidman som förnyat sina kontrakt inför säsong två.

Ser du fram emot att se Streep i Big Little Lies?

About Fredrik Edström 238 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.