Jonathan Banks och Sophia Bush ansluter sig till Superhjältarna 2

Uppföljaren till ”Superhjältarna” går framåt och nu ansluter sig Jonathan Banks och Sophia Bush till produktionen.

Jonathan Banks och Sophia Bush.
Jonathan Banks och Sophia Bush.

Detaljerna har varit sparsamma kring Brad Birds uppföljare till Superhjältarna men nu rapporterar Empire Online att skådespelarna Jonathan Banks och Sophia Bush ansluter sig till projektet. Det är sedan tidigare klart att Craig T. Nelson återvänder som Mr. Incredible, Holly Hunter som Elastigirl och Samuel L. Jackson som Frozone.

Jonathan Banks ska ge röst åt en man vid namn Rick Dicker som jobbar för en statlig organisation som arbetar med att hålla superhjältarnas identiteter skyddade. Bush ska låna sin röst till karaktären Voyd som är ett stort fan av Elastigirl.

Superhjältarna 2 ska ta vid där den första slutade och i denna filmen ser vi ett skifte i rollerna. Bob tvingas ta mer ansvar som förälder och i stället hamnar Elastigirl i rampljuset. Filmen väntas ha premiär i USA den 15:e juni i sommar.

Är du mer intresserad av Pixar har vi här listat de sex bästa filmerna ur deras repertoar.

Är du exalterad över ”Superhjältarna 2”?

About David Lindahl 493 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.