”Rick and Morty” vann pris för bästa animerade serie på Critics’ Choise Awards-galan

Den hyllade satirserien vann förre storheter som ”The Simpsons” och ”BoJack Horseman”

Rick and Morty häpnas
Foto: Adult Swim

Samtidigt bekräftar manusförfattaren Ryan Ridley att fansen får vänta länge på den efterlängtade fjärde säsongen. 

Sedan starten för snart fem år sedan har den animerade tv-serien Rick and Morty vuxit i popularitet. Innovativ och galen humor är framgångsreceptet, och som ett kvitto på seriens framgångar vann den pris för bästa animerade serie på Critics’ Choise Awards-galan förra veckan, före erkända giganter, som The Simpsons och BoJack Horseman.

Väl där fick sajten Comicbook.com chansen att intervjua manusförfattaren Ryan Ridley som bekräftar det som karaktären Mr. Poopybutthole sa i slutet av säsong tre: ”Vi ses i säsong fyra om en väldigt lång tid”. Den fjärde säsongen beräknas ha premiär någon gång i slutet av 2019, och den långa väntan är något som Ridley inte förstår.

”They really take their time. I never understood why everybody — all parties, Dan, Justin, and Adult Swim — didn’t get their shit together, and make the show fast; I just don’t get it. It doesn’t make any sense to me. I’m sure they all have their reasons.”

Rick and Morty är centrerad kring universums smartaste person, vetenskapsmannen Rick Sanchez och hans 14-åriga barnbarn Morty. Tillsammans åker de iväg på intergalaktiska äventyr där de träffar på alla möjliga utomjordiska karaktärer. Serien är skapad av Justin Roiland och Dan Harmon och sänds i den amerikanska tv-kanalen Adult Swim. I Sverige går det att se Rick and Morty på Netflix.

About André Sao Pedro 124 Articles
Är ett fan av amerikansk independentfilm, främst allt av Coenbröderna. Gillar Chris Farley och South Park.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.