Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott utspelas i Paris

Fantastiska vidunder och var man hittar dem utspelades i New York, den andra delen Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott kommer att utspelas i Paris.

Nu är det klart att Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott kommer att utspelas i Paris. Vidare säger regissören David Yates att varje kommande del i filmserien ska utspelas i olika länder och städer.

Den första filmen i Harry Potter-spinoffserien Fantastiska vidunder, där vi får bekanta oss med Newt Scamander och otaliga märkliga varelser, utspelar sig i New York. Nu är det officiellt att den kommande filmen ska äga rum i Paris. Detta berättade regissören David Yates för Entertainment Weekly.

Författaren J. K. Rowling skriver manus till filmerna och hon vet redan var de kommande kommer att utspela sig. Om du gillar Rowlings värld, spana in vår lista där vi rankar Harry Potter-filmerna från sämst till bäst.

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott har premiär den 16 november 2018.

Är du peppad på nya Harry Potter spinoffen?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.