Nytt klipp från Todd Haynes film Wonderstruck

Nu har Scanbox Entertainment släppt ett klipp från Carol-regissörens kommande film Wonderstruck.

Den hyllade regissören Todd Haynes kommer snart tillbaka till svenska biografer med sin nya film ”Wonderstruck”. Nu har Scanbox Entertainment släppt två klipp från filmen.

Med filmer som I’m Not There, Velvet Goldmine och Far From Heaven har Todd Haynes med sin uttalade estetik alltid varit en spännande röst i filmvärlden. Men det var först med hyllade Carol (2015) som han fullständigt krossade kritikerkåren världen över. Även vi på Filmtopp golvades av det vackra och laddade dramat om förbjuden kärlek och rankade den som årets bästa film.

Nu är Todd Haynes tillbaka med sin nya film Wonderstruck, som går upp på svenska biografer den 26 januari. Filmen nominerades till Guldpalmen i Cannes i år och mottogs väl på den prestigefyllda festivalen. Filmen handlar om två tolvåringar som lever i olika årtionden.

Rose (Millicent Simmonds) bor med sin buttre far i tjugotalets New York, där hon hittar tröst i ständiga biobesök. Att Rose är döv bidrar till hennes känsla av isolering. Det har hon gemensamt med Ben (Oakes Fegley), som lever i sjuttiotalets Minnesota med sin mamma (Michelle Williams). I sökandet efter en viktig person i deras respektive liv tar sig Ben och Rose till samma plats. Men kan människor från olika epoker mötas?

Wonderstruck baseras Brian Selznicks bok med samma namn. Denna fantasifulla ungdomsberättelse med magiska inslag attraherade läsare i alla åldrar när den kom ut 2011, och blev etta på New York Times bestsellerlista.

Lagom inför premiären har Scanbox Entertainment släppt ett nytt klipp:

Vad tror du om Wonderstruck?

About Eric Diedrichs 710 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.