Katie Says Goodbye (2018)

Stillbild ur Katie Says Goodbye
Premiärdatum: 19 jan 2018
Titel: Katie Says Goodbye
Regi: Wayne Roberts
Med: Mary Steenburgen, Mireille Enos, Olivia Cooke m.fl.
Genre: Drama
Speltid: 1 tim 28 min
Åldersgräns: Ej granskad
Handling: För att koma bort från husvagnsmisären och få ett bättre liv i San Francisco lämnar en servitris sitt gamla liv bakom sig. Väl i storstaden hamnar hon inom prostitution för att kunna spara ihop pengar. Plötsligt blir hon förälskad i en mekaniker som tänder ett hopp om förbättring, men allt förändras när de hon älskar mest vänder henne ryggen.

”Katie Says Goodbye” har premiär den 19:e januari.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.