Happy End (2018)

Huvudrollerna i "Happy End" sitter runt ett bord.

Premiärdatum: 9 feb 2018
Regi: Michael Haneke
Med: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz m.fl.
Genre: Drama
Originalspråk: Franska, engelska
Längd: 1 tim 47 min
Ålder: 15 år
Handling: Georges är trött på livet och lämnar över ansvaret för familjeföretaget till sin dotter Anne. Hennes bror, Thomas, anses vara en besvikelse vilket blir en av många konflikter som familjen Calais måste handskas med när Thomas dotter, Eve, tvingas flytta till honom när modern går bort.

”Happy End” har premiär 9 feb 2018.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.