Gook (2018)

Stillbild ur filmen Gook

Premiärdatum: 19 jan 2018
Regi: Justin Chon
Med: Justin Chon, Simone Baker,David So, Curtiss Cook m.fl.
Genre: Drama
Längd: 1 tim 34 min
Ålder: 15 år

Handling: Kravaller och våld uppstår i Los Angeles 1992 efter de friande domarna i Rodney King-målet. Bröderna Eli och Daniel driver en liten skobutik där 11-åriga Kamilla gillar att hänga. På grund av sina olika etniciteter måste trion förvara butiken när oroligheterna och våldet närmar sig.

”Gook” har premiär 19 januari 2018.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.